fbpx

Izlandról beszélgettünk az Utazási Podcast műsorában

Az Utazási Podcast vendégei voltunk! Mátai András világutazó, az egyik legnépszerűbb utazási podcast alapítója készített interjút Norbival, a Helló Izland egyik szerzőjével. A kötetlen beszélgetés során szóba került a kiköltözésünk története, beszélgettünk arról, hogy könnyű-e Izlandon elhelyezkedni, karriert építeni, beilleszkedni.

Természetesen alapvetően azért az utazásra fókuszáltunk: a látnivalókon, időjáráson, utazásszervezési tippeken túl szóba kerültek olyan dolgok, hogy mire kell figyelnünk, hogy ne sodorjuk magunkat veszélybe az utazás során, mikor érdemes Izlandra utazni, csillag- vagy körtúrát érdemesebb-e inkább tervezni.

Beszélgettünk még többek között arról, is, hogy tényleg hisznek-e az izlandiak az elfekben, illetve, hogy milyen érzés leereszkedni 120 méter mélyre egy vulkán kráterébe. Ha van egy szabad órád, hallgasd meg Norbi és András beszélgetését Izlandról!

Ha tetszett, látogass el az Utazási Podcast weboldalára és íratkozz fel a csatornára, ahol magyar utazók elképesztően érdekes és izgalmas történeteit hallgathatod meg. Járd körbe a világot virtuálisan, tudj meg többet a kedvenc úticéljaidról, bakancslistás helyeidről az azokat legmélyrehatóbban ismerő utazóktól.

Hasznos volt? Ha tetszett a cikk, kérlek nyomj egy “Like”-ot és ne felejtsd el megosztani!

Kik vagyunk?

Jelenleg is Izlandon élő, a helyi turizmusban jártas, kiemelkedő helyismerettel rendelkező magyarok vagyunk. Munkánk része, hogy túrákat teszteljünk, útleírásokat, cikkeket, illetve fotókat és videókat készítsünk helyi túracégek számára, ennélfogva rengeteget utazunk Izlandon, így folyamatosan naprakész információkkal rendelkezünk. 

Kövess minket Facebookon!